torstai 19. kesäkuuta 2014

17.päivä

Rimini-San Marino-Rimini

Tänään nautittiin aamiaista täällä Villa Arlottissa ja se oli ihan hyvä, vaikkakin melko sokeripainotteinen. Lukuisten kakkujen ja herkkujen lisäksi löytyi sentään jogurttia, muroja, kinkkua ja juustoja. Heti aamiaisen jälkeen sunnatiin bussilla kääpiövaltio San Marinoon, joka on ihan tässä Riminin lähellä. Valittiinkin Rimini majapaikaksi nimenomaan sen takia, että tästä olisi mahdollista tehdä tuo päiväretki ja silti olisi lyhyt matka seuraavaan kohteesen.

Bussimatka San Marinoon ja takaisin maksoi vain 9 euroa, mikä oli mun mielestä tosi edullinen. San Marinossa bussi ajoi suoraan Titano-vuoren huipulle, jossa vanha kaupunki sijaitsee. Vanhasta kaupungista oli huimat näkymät ja kierreltiin siellä ympäriinsä ja otettiin valokuvia ja kirjoiteltiin postikortteja. Käytiin myös syömässä ja kahvilla. Päivä oli tosi lämmin ja aurinkoinen. San Marinosta on kirkkaalla kelillä mahdollista nähdä aina Kroatiaan saakka, mutta me nähtiin "vain" Italian rannikolle. Kun tultiin takaisin Riminiin, niin huomattiin, että täältä näke San Marinoon tosi hyin. Titano-vuori näkyi illalla kaikkine valoineen jopa meidän huoneen parvekkeelta.
Ilta meni pyykkiä pestessä, eväitä ostellessa ja pakkailessa. Huomenna taas matka jatkuu.

Yskä on jatkunut vielä tänään, mutta tuntuu, että tauti kuitenkin etenee koko ajan. Jospa Kreikkaan saapuessa olisin jo terve! Kuumetta ei onneksi ole, paha ja kivulias yskä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti