torstai 29. elokuuta 2013

viikonloppu

tässä vähän jälkijunassa päivitys viime viikonlopusta. joensuussa aurinko on paistanut oikeastaan koko viime viikon ja täällä on ollut ihania loppukesän/alkusyksyn päiviä. aamut ja illat on jo melko viileitä, mutta päivällä on ihanan kesäistä ja lämmintä. näin syksyllä (sama ongelma keväällä) on vaikea pukeutua sopivasti. aamulla tarvitsee takin, että tarkenee, mutta päivällä sitä saa sitten raahata paikasta toiseen, kun tarkenee ihan lyhythihaisessakin paidassa. mutta nautin kyllä tällaisista keleistä pukeutumisongelmasta huolimatta ihan täysillä. on kiva, että voi vähän fiilistellä jo syksyä, mutta kesä on ehdottomasti lempparivuodenaikani ja sen takia nautinkin jokaisesta lämpimästä päivästä ihan täysillä siihen asti, kun niitä vielä riittää! mutta nyt siis palataan hetkeksi vielä viime viikonlopun tunnelmiin ennen kuin uusi viikonloppu jo alkaa (:


vein osan kasveistakin ulos parvekkeelle nauttimaan auringosta (:


meillä kasvoi parvekkeella kesällä yrttejä ja kukkia, mutta kesälaitumilta palatessani basilika oli ainoa, joka oli enää hengissä. se oli kyllä kasvanut kaikkien muidenkin edestä ja päätin istuttaa sen kokonaan uuteen ruukkuun ja ottaa sisälle keittiöön, ettei se vaan palellu nyt, kun yöt ovat jo aika viileitä. kuvassa sekin on nauttimassa auringosta uudessa ruukussaan parvekkeella.


tässä kynnet, jotka taiteilin lauantaina kynsilaatikkoboksin siivousprojektin innostamana. ihailen kyllä suuresti kaikkia kynsibloggaajia, sillä valmiiden kynsien kuvaus osoittautui yhtä haastavaksi kuin muistinkin! pisteet vaan kaikille, jotka saavat itse otettua hyviä kuvia kynsistään! (:


tässä toinen otos. ja näitähän sitten riittää vaikka millä mitalla... no, harjoitus tekee mestarin! hyvä syy siis lakkailla kynsiä jatkossakin, että voi harjoitella niiden kuvaamista (:


yhtenä iltana laitoin takapihan lyhtyihin tuikut ensi kertaa tänä kesänä. tässä vaiheessa oli hämärtynyt vasta melko vähän. kaikkein hienoimmilta nuo näyttivät pari tuntia myöhemmin, kun oli jo ihan pimeää. tykkään erityisesti tuosta valkoisesta talo-lyhdystä tosi paljon silloin, kun on ihan pimeää. se näyttää ihanalta ja tunnelmalliselta pieneltä kodilta, kun ympärillä on pelkkää pimeää!



parvekkeelle piti laittaa pari lyhtyä samalla myös!

ihanaa viikonloppua kaikille, miulla on tiedossa ainakin yhden hyvän kaverin läksiäiset lauantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti