torstai 1. elokuuta 2013

kesäni eevinä

luvassa kesän jymy-yllätys: eevi päivittää blogin! moni on miut nähdessään vihjaillut tai kysellyt asiasta ja nyt päätin tehdä kesä- ja heinäkuusta pienen koosteen. edellinen postaus on vapulta eli toukokuun tekemiset jäävät nyt mysteeriksi (koska ei niitä voi kukaan enää muistaa :D). sen verran pitää kuitenkin hehkuttaa, että palautin ihan toukokuun lopulla viimeinkin mun kandin ja sain sen jopa läpi! (:

aloitin kesän orivedellä sirkusfestareiden merkeissä

festareiden jälkeen olikin aika siirtyä kesän ekalle leirille töihin

kesäkuussa juhlittiin myös anskun ja juhon häitä suomenlinnassa
tässä kuvassa ollaan serkkujen kanssa korkeasaaressa. myös mummi ja vaari oli mukana retkellä.
erähenkistä juhannusta vietettiin kuhmossa mökillä

sitten perämieheksi ja emännäksi storbåteille, missä vierähtikin pari juhannuksen jälkeistä viikkoa

mereltä joensuuhun, jossa koko kaupunki oli ihan rokkihuumassa. kuvassa mansikat, joista sitten nautiskelen talven mittaan (: 
superhieno booli, jota tarjoiltiin alinan ja mun grillikemuissa heinäkuussa
viimeisimmältä leiriltä tulin sunnuntaina, mutta en ole vielä siirtänyt kyseisen leirin kuvia koneelle eli saatte nyt pärjätä ilman :D leirin jälkeen oon käyny mummilla ja purjehtimassa ja sit vaan jumittanu kotona. syksyn sirkustelut alkaa painaa päälle ja kuin tilauksesta tänään satoi vettä, niin tein tietokoneella vähän sirkusjuttuja pois alta. viikonloppuna oliskin sit ohjelmassa joko lähtö merelle, mökille tai sitten osallistuminen kaljakelluntaan lauantaina. voisin ottaa tavotteeks kirjottaa tänne vähän useemmin, jos seuraava postaus tulis vaikka ennen ku ensilumi sataa, palaillaan siis! Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti