keskiviikko 14. elokuuta 2013

en ole koskaan

huomasin vasta ihan tossa hetki sitten, että mulle oli vapun aikaan laitettu yksi blogihaaste, jota en oo ennen tehny (kiitos vaan anu!). vihdoin päätin tarttua tuumasta toimeen, luvassa paljastuksia elämästäni eevinä! haasteen ideana on, että jokainen haasteen saanut keksii kolme asiaa itsestään,joita ei ole koskaan tehnyt ja joiden uskoo olevan niin erikoisia tai poikkeuksellisia, että voisi niillä "päihittää" kanssabloggaajat. kun kolme asiaa on keksitty, niin haaste heitetään eteenpäin viidelle bloggaajalle, joiden täytyy vastata kysyjälle ja haastaa seuraavat viisi bloggaajaa. kommentoikaahan, jos olette tehneet jotakin seuraavista kolmesta:

1. en ole koskaan käynyt amerikassa
euroopassa ja afrikassa on tullut reissattua ja viime maaliskuisella thaimaan reissulla tuli aasian matkailukin tutuksi, mutta amerikassa en ole koskaan käynyt. etelä-amerikka tosin kiinnostaisi kovasti ja joskus, kun miulla on oikein paljon rahaa, niin lähden kyllä peruun!




2. en koskaan myöhästynyt bussista 12 kouluvuoteni aikana
kuljin kouluun bussilla koko peruskoulun eli 9 vuoden ajan ja lisäksi lukiossa ollessani menin bussilla useampana päivänä viikossa juna-asemalle. ikinä näiden 12 vuoden aikana en myöhästynyt bussista. kouluaikoinani taisin muutenkin olla kaikessa aika huolellinen ja aina ajoissa, mutta yliopistoon menon jälkeen minusta on tullut kovin hajamielinen ja myöhästelykin on valitettavasti tullut mukaan kuvioihin.



3. en ole koskaan ollut balettitunnilla
tuntuu, että kaikki muut tytöt (ja myös useat pojat) ovat ainakin kerran käyneet elämässään balettitunnilla ja sitten ilmoittaneet vanhemmilleen, että tämähän ei ole minun juttuni. minua ei ikinä ole laitettu balettiin edes kokeilemaan. sen sijaan ollaan siskon kanssa oltu satujumpassa, liikuntaleikkikoulussa ja myöhemmin sirkusliikunnassa. pieni balettikärpänen on puraissut minua nyt aikuisiällä ja olenkin jo useamman vuoden harkinnut aikuisbaletin alkeisiin menemistä. opiskelijana ei vain ole tarpeeksi aikaa eikä rahaa, mutta ehkä vielä jonain päivänä pääsen minäkin kokeilemaan balleriinana olemista! (:




haastan seuraavat bloggaajat:

1 kommentti:

  1. Koulubussista oon myöhästynyt muutaman kerran mutta Amerikassa en oo ikinä käyny ja balettitunneillekaan ei oo ikinä laitettu. Asuttiin niin pienellä paikkakunnalla ettei ois ees ollu mahollisuutta ja meillä oli sillon jo yleisurheilu ja hiihto kuvioissa mukana, nii liikuntaa tuli jo ihan kivasti :D

    VastaaPoista