sunnuntai 20. lokakuuta 2013

synttärivieraita

viime postauksen jälkeen on tapahtunut hurjan paljon kaikkea. viikko sitten perjantaina sain viikonlopuksi synttärivieraita etelästä, kun siskoni saapui joensuuhun poikaystävänsä ja heidän yhteisen kaverinsa kanssa. perjantaina juhlittiin miun vanhenemista kaveriporukalla miun luona ja jatkettiin myös joensuun yöhön. lauantaina käytiin sitten kaupungilla kiertelemässä ja cosmicissa keilaamassa. lauantai-ilta meni leffaa katsoessa ja jälkipyykkiä pelaillessa. sunnuntaina alina tuli mun kanssa valmentamaan sirkustreenejä ja sitten olikin vieraiden jo aika lähteä kotimatkalle...

takana kämppiksen tekemää karviaispiirakkaa ja edessä miun tekemää mustikka-mansikkapiirakkaa

pakollinen turistikuva: alina, susi ja bogi
onneksi ei tarvinnut kauaa odottaa seuraavaa vierasta. toinen siskoni nelli saapui joensuuhun syyslomaansa viettämään keskiviikkoiltana. Torstaina käytiin kaupungilla kahvilla ja vähän jo kaupoissa ja illalla fittarissa crossfit-tunnilla, josta on vieläkin paikat kipeinä. tehokas tunti siis (ja liian vähän venyttelyä kotona)! vuokrattiin myös leffa ja loppuilta menikin sitä katsoessa. perjantaiaamuna herättiin siihen, että ensilumi oli satanut ja maa oli ihan valkoinen. päivällä pyörittiin kaupungilla vähän enemmänkin ja illalla siivoiltiin ja leivottiin sacher-kakkua lauantaita varten. 

crossfittiin menossa
iltapalaa ja leffaherkkuja
lunta! tämä kuva on perjantaiaamulta, mutta lauantaina lunta oli tullut jo enemmänkin.

lauantaina sitten saapui loputkin perheestä paikalle, kun isi ja äiti huristelivat kirkkonummelta joensuuhun aamulla. synttärikahviteltiin miun luona ja isi ja äiti lepäsivät hetken pitkän automatkan jälkeen ja sitten jälleen kerran kohti keskustaa, jossa shoppailtiin, käytiin hyisellä kävelyllä ja koomailtiin isin ja äidin hotellihuoneessa. illalla sitten keilaamaan cosmiciin, syömään rossoon ja moikkaamaan serkkupoikaa, kummitätiä ja serkun tyttöystävää. 

edessä miun tekemää sacher-kakkua ja takana isin tuomaa mansikkakakkua sekä limekakkua
tänään sitten vielä pikavisiitti prismaan, josta iskä osti miulle munaleikkurin ja mie ostin itelleni vihdoinkin vähän isomman huonekasvin, josta oon jo pitkään haaveillu. päädyin lopulta peikonlehteen ja ostin sille suojaruukun myös. nyt on vieraat lähteneet ja oon ihan yksikseni täällä. tekemistä kyllä riittää ja oonkin jo laitellut sirkusviestiä menemään useammalle kymmenelle sirkustelijalle. illalla tulee voice kids ja ajattelin rentoutua sen parissa (:

tältä ulkona näyttää nyt. 
lisää päivityksiä luvassa piakkoin! tulevia aiheita ainakin korvapuustit ja uudet kynsilakat (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti