tiistai 22. lokakuuta 2013

merkkejä talven tulosta

syksyn alussa motivaatiota ja virtaa riitti opintojen suhteen vaikka muille jakaa. elokuun alusta lokakuun puoliväliin tästä innokkuudesta saatiin nauttia, kunnes viime viikolla alkoi vuoden vaihtuminen loppusyksyksi ja talveksi näkyä jaksamisessa. aamuisin on yhä vaikeampaa päästä sängystä ylös ja päivisinkin väsyttää kovasti. 

aamulla tekisi vain mieli jäädä sängyn pohjalle
toinen talven merkki on miun ruokahalun kasvaminen. monilla kertyy kesällä niitä kuuluisia kesäkiloja, mutta miulla tilanne on ihan päinvastoin. kesällä ei ole yhtään samalla tavalla nälkä kun talven pimeydessä ja kylmyydessä, jolloin tulee mussutettua yhtä sun toista. jo nyt ruokahalu on kasvanut ihan selvästi ja illalla on melkein poikkeuksetta pakko tehdä jotain kunnon ruokaa, vaikka olen päivällä syönyt yliopistolla kunnon aterian. kesäisin pärjään ihan hyvin yleensä yhdellä lämpimällä ruoalla päivässä. talvella tuntuu, että voisin syödä kolmekin kunnon ruokaa ja lisäksi aamupalan, iltapalan ja välipalan. ja ennen kuin kukaan ehtii kysyä, niin ei, en ole raskaana :D

tänään hemmottelin itseäni suppilovahveroilla
sukulaiset lähetti paaaljon karkkia isin ja äidin mukana tänne ja niitä on kyllä tullut syötyä enemmän kuin tarpeeksi

jottei tämä postaus olisi liian masentava, niin tässä kuva uudesta ihanasta peikonlehdestäni <3

miten lisääntyvä pimeys ja kylmyys vaikuttaa teihin vai vaikuttaako mitenkään?

1 kommentti:

  1. Nami suppilovahveroita! Mun mielestä syksy on ihanaa aikaa, voi poltella kynttilöitä iltasin ja tunnelmoida. Syksyllä on lupa vain olla ja nauttia, vaikka välillä tuntuu, että sitä aikaa ei ole riittävästi vain olemiseen.. :)

    VastaaPoista