perjantai 25. lokakuuta 2013

kynsijuttuja

uusia kynsijuttuja on viimeisen parin viikon aikana kertynyt paljon! osan sain synttärilahjaksi ja osan shoppailin itse.

nelliltä saatu synttärilahja, jota olin toivonutkin! musta ja valkoinen dependin lakka ja H&M matta-päällyslakka.
kavereilta saadut kolme vihreää kynsilakkaa. vasemmalla kulta-vihreä glitterlakka, keskellä oleva lakka ei ole oikeasti noin turkoosi kuin kuvassa näyttää ja oikealla vielä tumma sammalenvihreä lakka. keskimmäistä en ole vielä testannut, mutta reunimmaisia olen (kuva myöhemmin). 
nämä kaksi dependin lakkaa ostin itse cubuksesta. vasemmanpuoleista glitterlakkaa oon himoinnut jo pidemmän aikaa ja tuota ruskean sävystä kaipailin kun tein leopardikynsiä aiemmin syksyllä ja ihastuin tuohon kyseiseen dependin sävyyn kaupassa.
vasemmalla kynsilakanpoistopurkki, jonka sisällä on kynsilakanpoistoainetta sisältävä sieni. purkkiin vaan tungetaan sormi, pyöräytellään hetki ja kynsilakan pitäisi olla poissa. toimii yllättävän hyvin, glitterlakkakin lähtee, mutta silloin sormea saa jo pyöritellä purkissa vähän kauemmin. oikealla sitten tota kynsikaviaaria, jota lopulta päädyin ostamaan valkoisen/helmiäisen sävyisenä.
parit lakat jätin vielä esittelemättä ja myös uusia kynsikoristeita on vielä kuvaamatta. kynsikaviaaria kokeilin jo, mutta en tajunnut ottaa kuvia eli lisää kynsipostauksia siis luvassa jossain vaiheessa! (:
lopuksi vielä muutama kynsikuva viime viikoilta.

näissä on käytetty neljää miun uusista kynsilakoista. pohjalla on tummaa sammalenvihreää lakkaa, päällä kahta eri glitter-lakkaa ja kaiken päälle lisäsin vielä miun uutta matta-päällyslakkaa (: kuva on huono, koska nimettömään edellisenä päivänä kokeilemani kynsikaviaarit olivat irronneet ja piti peitellä sen takia tuota yhtä kynttä :D
tässä kynnet, jotka alina teki miulle ollessaan täällä vierailulla.
ja tässä puolestaan kynnet, jotka mie tein miun toiselle siskolle nellille joensuun syyslomavisiitillä.

2 kommenttia:

  1. Miten tuo kynsilakanpoistoaine vaikuttaa ihoon? Musta itestä tuntuu, että jo pelkästään miramen kynsilakanpoistoaine polttaa sormenpäät, jos sitä eksyy iholle tai pitää pumpulituppoa liian kauan kädessä.

    VastaaPoista
  2. no miulla toi tekee saman kuin normaali kynsilakanpoistoaine eli lähinnä kuivattaa käsiä, jos kynsilakanpoistoainetta joutuu miun iholle, niin niistä tulee vaan sellaset kuivannäköset, mutta itse en ole huomannut tuollaista sormenpäiden polttamista ikinä eli varmaan riippuu tosi paljon omasta ihosta!

    VastaaPoista