tiistai 27. marraskuuta 2012

blogihaaste

sain tänään miun ekan blogihaasteen ikinä (kiitos nea Ü) ja totta kai piti heti tarttua tilaisuuteen ja osallistua! on ollu vähän taukoa tänne kirjottelusta, mut nyt on kyllä tekstiä senkin edestä!

 Rules:
-Each person tagged must post 11 things about themselves. -They must also answer the 11 questions the "tagger" has set for them. -They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag. -They must choose 11 bloggers and tag them in their post. -These luckily bloggers must then be told. -There's not tag backs. 


eli ensin 11 asiaa minusta: 
1. miulla on krooninen vauvakuume. se on "vaivannut" minua suunnilleen siitä lähtien, kun täytin 14. yritän malttaa vielä muutaman vuoden, ennen kuin hankin omia lapsia, mutta kummilapsi ois erittäin tervetullut ihan nyt vaikka heti! (:
2. tammikuussa vauvakuume joko helpottuu tai pahenee vain entisestään, kun alan valmentaa vauvasirkusta! odotan sitä innolla, mutta toisaalta samalla myös jännityksellä, koska en oo turhan paljon ollut tekemisissä vauvojen kanssa...
3. opin viime keväänä jongleeraamaan kolmella pallolla ja tänä syksynä ajamaan yksipyöräisellä ja oon tosi ylpeä näistä saavutuksista, koska luulin, etten näin vanhana opi enää mitään!
4. oon parin viime vuoden aikana löytäny itestäni kalamies-eevin ja miulla on oma viehelaatikkokin, jossa pidän kaikkia hienoja vaappuja, lusikoita ja jigejäni!


tässä oon alinan kanssa kalassa tiiläänjärvellä. kuva on viime kesältä.
tää kuva on toissa talven pimpelfest-pilkkitapahtumasta. kuvassa mie ja suski= team janoinen ankerias
ja tässä kuva viime talven pimpelfestistä, tällä kertaa joukkueena janoiset hait kuten saappaista ja poskesta näkyy

5. ollaan lähdössä yhdeksänkymmenenkahden yön päästä thaimaan reissulle koko perheen voimin ja ootan reissua tosi paljon!
6. miulla on pari pakkomiellettä kellonaikoihin liittyen. rakastan kellonaikoja, joissa kaks ekaa numeroa on samat ku kaks vikaa esim. 11.11, 21.21 ja 09.09. toinen pakkomielle liittyy herätyskelloon. en voi laittaa ikinä herätyskelloa soimaan minkään viisiminuuttisen kohdalle esim. 08.25, 08.30 tai 08.35 vaan kellon täytyy herättää esim. 8.24 tai 8.31
7. jos laskin oikein, niin oon käyny neljässätoista eri maassa.


tässä kuvassa mie ja saara ollaan mosambikissa ja vuosi on 2010
8. kesäisin oon perämiehenä kirkkonummen perinnepurjehdusyhdistyksessä ja se on parasta, koska rakastan merta ja purjehtimista!
9. kattelen asuntoja netistä lähes päivittäin, vaikka tiedän, etten oo pariin vuoteen muuttamassa yhtään mihinkään.
10. miulla on maailman ihanin perhe, ihanin suku ja ihanin poikaystävä. läheiset ihmiset merkkaa mulle tosi paljon ja mulle on tärkeää olla hyvissä väleissä heidän kanssaan.
11. miun lemppariääni on sateen ropina mökin peltikattoon

sitten 11 asiaa, joita miulta kysyttiin:
1. Jos saisit muuttaa nimesi ihan miksi vaan niin mikä se olisi?
oon aina tykänny miun nykyisestä nimestä tosi paljon enkä etunimiä haluaisi miksikään muuttaa. sukunimestäkin tykkään, mut ollaan iivarin kanssa keskusteltu, et mitä tapahtuu sukunimille sitten, kun joskus mennään naimisiin. jonkinlaiseen lopputulokseenkin on päästy, mutta en halua paljastaa siitä sen enempää vielä (:

2. Jos saisit omistaa yhden supervoiman niin mikä se olisi? hmm. tää on paha. lasketaanko lentäminen supervoimaks? se ois niin ihanaa! tai sit joku aikamatkailu tai teleport-kyky! ihmisten ajatuksia en kyl haluis osata lukea, vaikka joskus sekin on käyny mielessä.
3. Pahin moka ikinä? en varmasti osaa päättää mitään yhtä pahinta mokaa ja vaikka osaisinki, ni en kyllä varmasti kirjottais sitä tänne :D nykyään oon kyllä oppinu aika hyvin sen, että turha katua menneitä ja siellä tehtyjä mokia. parempi keskityyä nykyhetkeen ja haaveilla tulevasta. sitä paitsi virheistä oppii ja kokemus karttuu niinku pikku g:kin laulo joskus muinoin! :D
4. Mitä et missään nimessä söisi vaikka saisit 1000 euroa? tääki on paha! kasvissyöjänä oon melko rajottunu monenki ruoan syömisen suhteen, mut 1000 euroa on iso raha ja varsinki köyhälle opiskelijalle. luulen, et pienen määrän voisin syödä melkein mitä vaan, mut isommissa määrissä vois tehdä tiukkaa monen lihan ja varsinki joidenki sisäelinten suhteen. iyy. hei nyt keksin! ihmistä en kyl pystyis syömään, vaikka saisin miljoonan!
5. Saat valita yhden asian jonka otat mukaan autiolle saarelle, mikä se on? klassinen kysymys, tätä on mietitty ennenkin! ottaisin joko kaikki miulle rakkaat ihmiset tai sit jonku kulkuneuvon kuten veneen tai lentokoneen, et sitte ku oon saanu tarpeekseni robinson crusoen leikkimisestä, ni voisin lähteä takasin kotiin (:
6. Sano neljä hyvää puolta itsessäsi ja kolme huonoa puolta.

alotan huonoista, koska ne on helpompi keksiä :D 
-oon välillä liian suorapuheinen ja loukkaan sanomisillani ihmisiä ja jälkeenpäin kaduttaa. sanon myös helposti sellasta, mitä en oikeesti tarkota.
-mulla on tosi huono itsekuri koulujuttujen suhteen nykyään, ellei niillä oo jotain deadlinea. en saa kirjotettua kandia, kun ei oo pakko ja alotan tenttiin lukemisen aina liian myöhään, yleensä vikana iltana ennen tenttiä, kun on ihan pakko!
-osaan olla tosi itsepäinen, jos sille päälle satun ja sillon oon kyllä tosi inhottava ja usein tajuan sen itsekin, mutta harvoin osaan silti antaa periksi. tässä miulla on vielä opeteltavaa!
+innostun/kiinnostun monista asioista ja sen takia tuntuu, että voisinkin opiskella itelleni vaikka sata unelma-ammattia, joissa uskoisin viihtyväni. ei oo ainakaan sellanen tilanne, että mikään ei kiinnosta!
+koen, että osaan olla innostava ja kannustava opettaessani lapsille sirkusta ja toivon, että oisin tätä myös mahdollisena tulevana opettajana koulussa
+oon melko rohkea ja  avoin ja sen ansiosta oon saanu paljon kokemuksia elämääni, jotka ujompana ois jääny kokematta. esimerkkinä se, että uskalsin hakea purjehdusreissulle saksasta espanjaan ja miut valittiin mukaan. moni muu ei välttämättä olis uskaltanu lähteä tollaseen reissuun. ennen ku alettiin iivarin kanssa seurustelemaan, ni lähetin sille kolme rakkauskirjettä, joista kahteen ensimmäiseen en saanu myöntävää, mutta toisaalta en oikein kieltävääkään vastausta. eka aina lannistuin, mut uskalsin silti yrittää aina uudelleen ja se kyllä kannatti, koska kolmas kerta toden sanoi ja nyt ollaan oltu kohta kaks vuotta yhessä <3
+osaan arvostaa miulle tärkeitä asioita jo sillä hetkellä, kun ne elämässäni ovat enkä vasta jälkeenpäin tai sitten, kun oon jo menettänyt ne. varmasti yksi syy miun onnellisuuteen.
7. Mikä odottaa kuoleman jälkeen?

sitä en kyllä elävien kirjoissa olevana tietää. voi olla, että ei odota yhtään mikään, mutta jos odottaa, niin toivottavasti se on jotakin ihanaa! hautajaiset nyt ainaski (ne ei tosin oo kivoja ollenkaan)! 
8. Miten juot kahvisi, vai juotko ollenkaan?

maidolla silloin ku juon kahvia. en juo kahvia joka päivä enkä ees joka viikko, vaan yleensä sillon, jos pitää jaksaa valvoa esim. tenttiin lukiessa. kahvilassa tilaan kyllä usein kahvin ja usein valkkaan myös latten. starbucksin kylmistä kahveista nimenomaan latte on miun ehdoton suosikki ja siitä tykkään paljon enemmän ku ihan normikahvista.  frezza mocca ei enää uppoo, se on liian makeeta, ku en oo tottunu laittaa kahviin sokeria.



tässä viimeksi tilaamani latte kahvila houkutuksessa joensuussa

9. Tyhmin työpaikka ikinä?

en ees muista, missä kaikkialla oon ollu töissä, mut tuskin mikään niistä on ollu kauheen tyhmä. tylsintä on ehkä ollu joskus 14-15-vuotiaana, ku oon ollu äidin työpaikalla ja oon vaan joutunu siivoomaan ja tekemään paperi- ja tietokonetöitä. rankin työkokemus oli varmasti miun eka kesä, jonka olin postilla töissä. se oli rankkaa niin henkisesti kuin fyysisestikin!
10. Lasketko kaloreita?

en laske. enemmän yritän kiinnittää huomiota siihen, että pääosa syömästäni ruoasta on terveellistä ja hyvää, mutta sallin kyllä itselleni myös herkuttelun. olin n. 6 vuotta karkkilakossa ja lopetin sen vähän alle vuosi sitten. sen jälkeen on tullut syötyä karkkia ihan tosi tosi paljon, mutta niin kauan kun se ei näy painossa ja muussa terveydessä, niin oon tyytyväinen.
11. Kaunein nainen ja mies ikinä?

hmm. mieheen pitää totta kai sanoa oma kulta! (: naisista vaikee sanoa kaunein nainen ikinä, mut viime aikoina oon ihastellu lostissa katea näyttelevän evangeline lillyn kauneutta.

ja lopuksi 11 asiaa, jotka mie haluan tietää:
1. kolme paikkaa, johon eniten haluaisit tällä hetkellä matkustaa? 
2. elokuva, jota suosittelisit minulle?
3. kuinka monta tuntia nukuit viime yönä?
4. jos saisit päivän ajan olla kuka/mikä tahansa, niin kuka/mikä olisit ja miksi?
5. lempikarkkisi?
6. mitä söit viimeksi?
7. mikä sinusta tulee isona?
8. haluaisitko tulevaisuudessa lapsia ja jos, niin kuinka monta?
9. suurin saavutuksesi elämässä?
10. kolme asiaa, jotka haluat tehdä ennen kuolemaasi?
11. päivä, jonka muistat loppuelämäsi?

ja haaste lähtee seuraaville henkilöille: Nelli, Essi, Mira, Oona ja Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti