lauantai 1. joulukuuta 2012

joulukuu!

aion esitellä nyt miun joulukalenterit! Ü toissapäivänä niitä ei ollu vielä ollenkaan ja tilanne näytti jo huolestuttavalta. kaikkialla oli valikoimat aika vähissä, ku olin niin myöhään tänä vuonna liikenteessä asian suhteen. yleensä oon ostanu kalenterini melkein heti sen jälkeen, ku niitä on tullu myyntiin. sittarista löysin sit kuitenki sellasen kuvakalenterin, joka miellytti tarpeeks ja ostin sen. siitä tulee mieleen ne tietyt kiiltokuvat, joita miulla oli pienenä. niissä oli keijuja tai menninkäisiä ja eläimiä ja sit päällä sellasta hopeakimalletta. kotona tutkailin kalenteria sit vähän lähemmin ja nyt tykkäänki siitä jo tosi paljon.


kaikki noi eläimet on ihan miun lemppareita!

toi karuselli on kanssa kiva ja toi pöllö tuolla puussa (:

eka luukku oli ihanasti tähden muotonen!
tänään kävin keskustassa kaupassa ja piipahdin myös karkkisilla ostamassa irtiksiä, kun oli jo muutaman päivän ajan tehny niitä mieli. sieltä sai sit kaupan päälle ottaa suklaakalenterin, joita siellä aiemmin oli ollu myynnissä. aiheina oli hello kitty tai autot ja mie otin hello kittyn. se osottautu kotona erittäin positiiviseks yllätykseks! miulla on viimeks ollu suklaakalenteri joskus n. 10 vuotta sitten enkä juurikaan oo niistä välittäny. ykkösluukku oli tosi iso ja miulla oli jo vesi kielellä ku sitä availin, mut sieltä tuliki sit pyyhekumi! mikä pettymys, vaikka kumi oliki hieno. katoin, et myös jouluaattona luukku on tollanen eri muotonen, et sillonki sit tulee varmaan jotain muuta ku suklaata. no sit löysin toisenki luukun, jos on numero 24 ja hetken etittyäni osu silmiin sit myös toinen luukku numerolla 1 ja sain sen himoitsemani suklaapalasenkin eikä se ollu mikään tavallinen suklaapala vaan ohuempi ku tavan suklaakalentereissa ja siinä oli kaks sellasta sinistä suklaaraetta joukossa.

joka luukusta tulee suklaan lisäks myös kuva. tänään tuli sellanen apina josta en saanu hyvää kuvaa, ku se on muovin alla.

noi siniset maistu ihan niiltä M & M´s-karkeilta! nam.

tällänen oli eka suklaapala toiselta puolelta

tässä tää hieno kumi, joka ensin oli pettymys (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti