sunnuntai 18. marraskuuta 2012

sirkusta ja kokkailua

edellisen postauksen jälkeen tervehdyinkin sitten toiveitteni mukaisesti melko nopeasti ja nyt on enää pientä nuhaa, jee! terveyttä arvostaa kyllä aina paljon enemmän sen jälkeen, kun on ollut kipeänä. viikonloppu vierähti tosi nopeasti ja paljon ehti tapahtua. iivari tuli taas perjantaina tänne joensuuhun ja käväistiin meidän ainejärjestön pikkujouluissa, mutta ei oltu kauaa, koska seuraavana aamuna miulla oli sirkuskurssin viimeinen päivä outokummussa ja piti herätä aamulla aikaisin. sirkuskurssin vikalla kerralla ohjelmassa oli jongleerausta ja akrobatiaa ja etenkin jongeleerausjuttuja opin paljon. huomasi kyllä, että on ollu kipeenä, koska aika lyhyenkin akron jälkeen olin ihan kuitti. tänään oli sitten omat treenit täällä joensuussa ja siellä jaksoin kyllä jo ihan normaalisti treenata, tehtiin pariakroa ja pyramideja. 
lauantaina tein ekaa kertaa pannacottaa ihan ite ja tää ohje oli sellanen puolukka-pannacotta, johon itse tosin käytin punaisia viinimarjoja, koska ei ollu puolukoita (kunnes tänään sitten löysin niitä tuolta pakkasen perukoilta, kun etsin vadelmia :D). no, tosi hyvää tuli joka tapauksessa! tänään leivoin sitten vielä suklaa-muffinseja sirkuskokoukseen tarjottavaksi. ostin pari viikkoa sitten tollasen muffinsikirjan ja toi oli eka ohje, jota siitä kokeilin. muffinseistakin tuli kyllä hyviä, lähinnä tosin ehkä sen takia, ettei mikään, missä on isoja suklaapaloja voi olla kovin pahaa! (:
mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

herkkueväitä sirkuskurssille

suklaamuffinit

punaherukka-pannacotta

näköjään kuvattavaksi sattui just tää versio, jossa lasi läikähti sen verran jääkaappiin nostettaessa, että tossa on tollanen ruma jälki tossa lasin reunassa! :(

2 kommenttia:

  1. http://linneasroad.blogspot.fi/2012/11/11.html#comment-form <-- Haastoin sut!

    VastaaPoista
  2. joo huomasin ja kohta tulee postaus! (:

    VastaaPoista