perjantai 9. marraskuuta 2012

herkuttelua

keskiviikkona oltiin tyttöjen kanssa kahvittelemassa houkutuksessa sillä verukkeella, että santra lähti eilen reissaamaan ghanaan pariksi viikoksi ja päätettiin pitää pienimuotoiset läksiäiset kahvittelun merkeissä. keskiviikkoiltana olin myös yliopiston kuoron rokkikonsertissa. tykkäsin ihan tosi kovasti. konserttia alettiin suunnittelemaan jo kaksi vuotta sitten, kun itse olin vielä kuorossa ja oli kiva viimein nähdä valmis konsertti. kuorolaiset vetivät kyllä täysillä ja hienoja sovituksia oli biiseistä tehty. konsertista ei valitettavasti tullut otettua yhtään kuvaa...

suklaa-sitruskuppikakku, sisällä vaniljakreemiä ja päällä pensasmustikoita. nam.

 
latte
 eilen oltiin meidän ainejärjestön uuden ja vanhan hallituksen kanssa kerubissa syömässä ja tuli kyllä masu täyteen. tilasin kasvisburgerin (tofua, kasvishöystöä ja porkkanasämpylä) bataattiranskiksilla.

oli pikkasen tuhti annos!
äsken keitin päiväkahvit johon lisäsin mokkamaasta ostettua amore-makukahvia, josta tykkään tosi paljon. aiemmin oon ostanut mokkamaasta ystävänkahvia ja siitäkin tykkäsin. kavereiden luona on tultu maisteluta myös muita makukahveja. jos mokkamaa ei ole tuttu, niin käy katsomassa nettisivut http://www.mokkamaa.fi/. myymälä sijaitsee joensuun keskustassa kävelykadulla ja voin kyllä suositella lämpimästi kaikille joensuulaisille (ja toki muillekin)! surkuttelen jo nyt vähän sitä, kun joskus muutan pois joensuusta enkä voi enää käydä mokkamaassa ostoksilla. pitää varmaan tehdä joensuuvisiittejä ja ostaa vuoden makukahvit kerralla (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti