sunnuntai 16. syyskuuta 2012

veckoslut

perjantaina miulla alko kuvis. alkaa pian kaikki muutkin ala-asteaineet kuten matikka ja äikkä, kun opiskelen nyt siis monialaisia opintoja, että saan luokanopettajan pätevyyden ja voin joskus saada töitä alakoulusta. se on tällä hetkellä miun unelma-ammatti. no, kuvis ei kuitenkaan ole miun unelma/lemppariaine vaan pikemminkin yks pelottavimpia aineita niistä, joita on tulossa. oon surkea kuviksessa ja on tosi turhauttavaa, että miulla ois usein joku hieno visio, mutta miun taidot ei riitä sitä toteuttamaan. sitten tulee kiukku ja harmitus, kun haluaisi osata paljon paremmin.

ekasta tunnista selvisin onneksi ihan hyvin. ensin tehtiin sellainen asfalttimaalaus punamultamaaliseoksella ja sen jälkeen nimikyltti kollaasi-tekniikalla. asfalttimaalaukseen en ollu täysin tyytyväinen, mutta itse maalaminen oli kyllä kivaa, kun sai olla ulkona syysauringossa. nimikyltin tekemisestä taas nautin oikein kovastikin! luokka oli kuin aarreaitta ja saatiin penkoa sellasia isoja pahvilaatikoita, joissa oli kaikkia ihania jämäpapereita, vanhoja valokuvia, julisteita ja käsintehtyjä papereita.

voi ku opiskelu ois aina vaan nauttimista ihanasta syysauringosta ja maalaamista asfalttiin


mie, eevi

kuvistunnin jälkeen alkoikin viikonloppu ja oma rakas iivarini tuli käymään joensuussa! perjantaina oltiin vaan kotona eikä tehty mitään erikoista. lauantaina käytiin kaupungilla syömässä deli chinassa ja otin miun vakkarin eli inkiväärikasvikset. oli hyvää ja illalla syötiin kotona jälkkäriks mutakakkua. nam.

numero yksitoista

meidän ihana makuuhuone

parasta syksyssä on pimenevät illat ja kynttilät

tänään sunnuntaina iivari sitten lähti takaisin hämeenlinnaan töihin ja mie kävin valmentamassa sirkustreenit. aiheena oli tänään pariakro ja treenit meni oikein kivasti. huomenna kasiksi kouluun äikän luennolle. kauniita unia, oman kullan kuvia.

2 kommenttia: