sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

miun viikko

miun viikko on koostunut pääasiassa opiskelusta. oon istunu viitenä päivänä yliopistolla aika lailla aamusta iltaan. gradu onkin onneksi edistynyt pitkästä aikaa ja yhteen kirjatenttiin aloin myös lukemaan. 


keskiviikkona pidin ihan vaan kotipäivän, kun miulle nousi kuumetta, mutta onneksi vointi ei mennyt pahemmaksi ja kuumemittarin lukematkin pysyivät melko alhaisina torstaina ja perjantaina. tänään ja eilen on jo ollut ihan terve olo. toinen kotipäivä oli tänään, jolloin en vaan yksinkertaisesti saanut aikaiseksi lähteä yliopistolle. tarkoitus oli siivoilla kotona, mutta aika sotkuista on vieläkin :D

maanantain iltapalaa
yhtenä päivänä käytiin suskin kanssa kirpparilla ostamassa hintalappuja meidän tulevaa myyntipaikkaa varten. mukaan tarttui sitten vähän muutakin :D

neule 3 euroa (alunperin zarasta)

tämän mekon mie ostin vilasta eli ei oo kirpparilta.
ihastuin tässä laukussa erityisesti siihen, että toi klipsi on hauskasti tuolla
alla. saa nähdä, kuinka ärsyttävä on sitten käytössä :D hintaa oli 2 euroa.
 kirppiskamoja olenkin sitten hinnoitellut ahkerasti siitä asti, kun noi hintalaput haettiin ja 18.3 alkaa valintakirppiksellä meidän myyntipaikka. iteltä on menossa myyntiin lähinnä vaatteita.

naistenpäivän herkkulounas yliopistolla: lohta, pottuja, porkkanoita ja salaattia
avaraa luontoa ja somersbytä perjantai-iltana
sunnuntain hemmotteluaamupala: lettuja banaanilla, kanelilla ja hunajalla



illalla tiedossa vielä leffailua kavereiden kanssa ja huomenna kahdeksaksi kouluun, kun koulukuoron pedagogiikka-kurssi alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti