maanantai 6. tammikuuta 2014

loma-eevi

olen ollut lomalla ja niin on näköjään bloginikin :) tässä postauksessa tiivistettynä viimeiset kolme viikkoa elämästäni eevinä:

kuvassa joulutähti, jonka ostin joensuun kotiin muutamaa päivää ennen lomalle lähtöä. onpahan ensi vuodeksi sitten edes jotakin joulutunnelmaa omaan kotiin :)
muutaman joulukortinkin ehdin saada ennen kuin lähdin joulun viettoon kirkkonummelle. loput odottivat postilaatikossa ja sain ne palattuani lomalta.
 aloitin lomani jouluapulaisena kirkkonummen postissa, jossa olin lajittelemassa joulukortteja ja kyllähän niitä tänäkin vuonna riitti. jouluapulaisen homma alkaa olla jo aika perinteinen aloitus miun joululle, mutta näillä näkymin tämä joulu jäi viimeiseksi, koska vuoden päästä olen toivottavasti ihan muissa töissä.

joulusiskot <3
joulupellet <3 
jouluherkkuja
lisää jouluherkkuja
joulupukki 
joulukuusi, jonka kävin pari päivää ennen aattoa hakemassa meidän metsästä.
äidin kanssa kävelyllä porkkalassa välipäivinä. syysmyrskyjen tuhot oli nähtävillä monessa paikassa.
lumesta ja jäästä ei ollut tietoakaan :(
inkkarimaja, jossa leikittiin aina lapsina retkeilyn lomassa.

uuden vuoden viettoon suuntasin hämeenlinnaan ja vuosi vaihtuikin oman kullan kanssa rauhallisissa merkeissä. syötiin hyvin ja käytiin katsomassa raketteja vanajaveden rannalla.

uuden vuoden herkkuja
skumppaa romanttisesti kertakäyttölaseista :)
kaiken kaikkiaan loma sujui rauhallisissa merkeissä perheen ja sukulaisten parissa. sain ihania lahjoja ja niitä oli ihan liikaa! alennusmyynneistäkin tuli loman aikana tehtyä jonkin verran löytöjä. pari dekkaria (Liza Marklund: Panttivanki ja Camilla Läckberg: Merenneito) innostuin loman aikana lukemaan, vaikka en niistä aiemmin ole oikein välittänyt. myös telkkaria tuli katsottua paljon ja erilaisia pelejä pelailtiin myös. lady linen jumpissa kävin neljä kertaa, kun sain sinne viiden kerran lahjakortin siskoltani. kovin talvinen ei tunnelma lomalla ollut, sillä sää oli todella harmaa ja ankea koko ajan. luistelemassa kävin kuitenkin kerran ihan ulkojäällä, siitä lisää myöhemmin. toivottavasti teillä oli ihana ja rentouttava loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti