maanantai 20. tammikuuta 2014

elämä hymyilee


takana ihana viikonloppu talvisessa hämeenlinnassa. 
kävin vähän kävelyllä perjantaina, kun kulta oli töissä.
teetä ja vuoden eka laskiaispulla! vadelmahillolla tietty, en voi käsittää mantelimassan ystäviä...
perjantai-iltana varattiin myös lennot meidän kesäkuun interrailia varten! oon haaveillu reilaamaan pääsemisestä jo monta vuotta ja vihdoinkin reissu toteutuu. päätettiin käyttää meno- ja paluumatkaan mahdollisimman vähän aikaa ja sen takia varattiinkiin menolento amsterdamiin ja paluulento sitten ateenasta helsinkiin. rahaa on kuitenkin sen verran säästössä, että noihin lentoihin oli varaa ihan hyvin. pääseepähän sitten ainakin reissaamaan reililipulla koko rahan edestä, kun ei mene matkapäiviä siihen, että köröttelee etelä-euroopasta junalla helsinkiin. lähtö olis 3.kesäkuuta ja reiliaiheisia postauksia tullaan varmaan näkemään kevään aikana blogissa jonkin verran. tällä hetkellä reittisuunnitelma ois seuraava: hollanti-belgia-ranska-sveitsi-italia-kreikka. itse odotan tällä hetkellä eniten ranskaa ja kreikkaa.

lauantaiaamuna uhmattiin 20 asteen pakkasta ja lähdettiin kävelylle
jos asuisin tuolla kesäkuussa, niin olisin aika onnellinen


välillä on hauska hassutella
1,5 tunnin kävelyn jälkeen mentiin vohvelibrunssille kahvila hoffiin. on yritetty mennä tonne brunssille jo vaikka kuinka kauan, mutta aina on tullut jotain esteitä. kerran päästiin jo sisäänkin, mutta sinä lauantaina brunssia ei järjestettykään :( nyt siis kuitenkin viimein onnistui ja oli kyllä mukavaa luksusta muutenkin ihanaan visiittiin.




2 kommenttia:

  1. Oi vohveleita! Tehnyt varmaan kaksi viikkoa mieli! Samoin laskiaispullia! En minäkään ymmärrä mantelimassaa...

    VastaaPoista
  2. mie en kauheesti tykkää vohveleista, mut pakko nyt oli yks syödä, ku toi oli nimenomaan vohvelibrunssi ja kyllähän se hillon ja kerman kanssa ihan upposi :) laskiaispullat taas on tosi hyviä, mut toi kaupan pulla oli kyllä vähän pettymys. itsetehdyt on paaaaljon parempia <3 pitää ehkä joku päivä leipoa vähän pullaa :)

    VastaaPoista