keskiviikko 23. toukokuuta 2012

toukokuun ihania päiviä

tässä viime päivien tapahtumat tiivistettynä:
sunnuntaina lähdin aamupäiväksi kiertelemään kanervalan omakotitaloalueella järjestettävälle pihakirppikselle. vain muutamaa päivää aiemmin meidän taloyhtiön pihalla oli myös vastaava tapahtuma ja siellä olin itse myymässä, mutta tällä kertaa kävin vain kiertelemässä. ostin 2 valkoista pitkää pötkylätyynyä tulevaan asuntoomme. ilta kului sitten jääkiekon parissa ja niinhän siinä kävi, että ei suomesta ollut pronssimitalin ottajaksi... ensi vuonna onneksi pääsee taas viettämään kiihkeitä kannustushetkiä noljakan kisastudiossa, vuoden 2013 mm-kisoja jo odotellessa! (:


maanantai kului muuttopakkauksen ja tenttiinlukemisen parissa. ulkona oli ihana ilma ja osan aikaa olinkin pihalla lukemassa. tiistaina oli tentti, joka ei mennyt ihan putkeen, sillä palautin tyhjän paperin.


illalla otin suunnaksi kirkkonummen ja täällä nyt ollaan.

yöllinen pasila

tänään oli sitten ihan huippupäivä. mentiin alinan kanssa aamulla pesemään kaikki mummin ikkunat ja sieltä isoon omenan shoppailemaan. ostin bikinit stadiumista ja legginsit seppälästä. käytiin myös arnoldsissa <3 illalla pelattiin vielä pihalla mölkkyä. täällä on ihan kesä!


onni on:
herätä linnunlauluun
pala suklaata
takkatuli

1 kommentti: