lauantai 19. toukokuuta 2012

sirkusta, soijanakkeja ja suomen lippuja

tänään oli oikein tapahtumarikas ja mukava päivä.

grillikausi tuli tämän kesän osalta aloitetuksi ja pääsin viimein selvittämään suhteeni soijanakkeihin, joita olen himoinnut kaupassa jo useampaan otteeseen. viimeksi olen maistanut soijanakkeja joskus monta vuotta sitten, kun olin juuri aloittanut kasvissyönnin. silloin soijanakit eivät maistuneet, mutta tämän päivän uusi kokeilu kannatti, sillä nakit maistuvat oikein hyvin, turun sinapin kanssa tietenkin! lisäksi salaattia, somersbytä ja hyvää seuraa. siinäpä täydelliset ainekset kevään ekaan grillailuun.

 



grillailun jälkeen siirryttiinkin sitten kisastudioon katsomaan suomen peliä. miusta on tänä keväänä kuoriutunut varsinainen lätkäfani, vaikka aiempina vuosina en kisoja pahemmin ole seurannut. viime vuoden mestaruus ilmeisesti teki tehtävänsä, sillä nyt olen hankkinut itselleni jo suomi-torven, suomen lipun, suomi-tatuointeja ja tänään lakkasin vielä suomen liputkin kynsiin. kovasta kannustuksesta huolimatta karvas tappiohan sieltä tuli, mutta huomenna kannustetaan suomi pronssille ja slovakia maailmanmestariksi!



illan kruunasi joensuun kaupunginteatterilla vieraileva nykysirkusgaala. joensuussa harvoin pääsee sirkusta katsomaan joten totta kai ostin jo hyvissä ajoin liput esitykseen ja kyllä kannatti. eniten odotin ilma-akrobatianumeroa, mutta suosikeikseni osoittautuivat tällä kertaa klovneria ja jongleeraus.


onni on:
kultturi
paljaat varpaat
saippuakuplat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti