keskiviikko 20. helmikuuta 2013

haaste

sain jokin aika sitten blogihaasteen johannalta. haasteessa kuuluisi aluksi kertoa11 asiaa itsestään, mutta koska tein saman haasteen melko äskettäin, niin päätin vain vastata johkun kysymyksiin, enkä tällä kertaa myöskään itse haasta ketään mukaan uusilla kysymyksillä. viime vuoden marraskuussa tekemäni haaste löytyy täältä. pahoittelut kuvien puutteesta!


Mitkä ovat tärkeitä asioita elämässäsi?
poikaystävä, perhe ja sukulaiset, ystävät, opiskelu ja sellaisten asioiden tekeminen, joista nauttii. onnellisuus on minulle tärkeää ja kaikki edellä mainitut asiat tekevät minut onnelliseksi.

Mitkä ovat tulevaisuuden haaveesi/unelmasi?'
perheen perustaminen, ihanan asunnon löytäminen ja sellaisen työn saaminen, jossa viihdyn. haaveilen myös matkustamisesta.

Voisitko kuvitella asuvasi ulkomailla?
en koko loppuelämääni, mutta vuoden tai pari kyllä. aina välillä talvella haaveilen myös siitä, että minulla olisi kakkosasunto jossain lämpimässä, mutta sielläkin haluaisin olla vain osan talvesta enkä esimerkiksi eläkepäivillänikään haluaisi pois suomesta, sillä haluan olla lähellä sukulaisiani.

Metsä vai kaupunki asuinpaikkana?
oon asunut suurimman osan elämästäni metsän keskellä ja viihdyin erinomaisesti! silloin en ikinä voinut kuvitella asuvani kaupungissa,  mut nyt neljän ja puolen kaupunkivuoden jälkeen voisin kuvitella asuvani kummassa tahansa. kaupunkiasumisen ehdottomasti isoin plussa on se, että voi liikkua helposti pyörällä, kun kaikki tarpeellinen sijaitsee sen verran lähellä (tämä siis täällä joensuussa). metsässä asumisen miinus on se, että pitäisi hankkia oma auto ja sitä en haluaisi tehdä. metsässä asumisen plussa on oma rauha ja se, että luonto on lähellä. ehkä ihanne olis asua jossain sellasessa paikassa, että julkisilla pääsis kulkemaan kätevästi esim. töihin, mutta ei silti asuisi ihan kaupungin keskustassa vaan vähän syrjemmässä ja lähempänä luontoa.

Lempivärisi?
vihreä, mutta tykkään paljon myös ruskeasta, harmaasta ja sinisestä. viime aikoina oon yllättänyt itseni alkamalla pitää myös liilasta, joka oli ennen yks miun inhokkiväri!

Mitkä ovat lempiharratuksiasi?
sirkus on ehdoton suosikkini, mutta tykkään käydä myös ryhmäliikuntatunneilla silloin kun minulla on siihen aikaa ja rahaa. kesällä suosikkiharrastukseni on purjehtiminen. tykkään myös ulkoilla. musiikki on viime vuosina jäänyt vähemmälle, mutta nautin kyllä silti edelleen pianon soittamisesta ja laulamisesta. sukellus on aina tosi upeeta, mutta sitä pääsen harrastamaan vain harvoin.

Mikä on parasta arjessa?
nautin kaikista pienistä arjen iloista kuten kivan postin saamisesta, hyvästä ruoasta, herkuttelusta silloin tällöin, auringonpaisteesta, hyvä leffan tai telkkariohjelman katsomisesta. arjessa on kivaa myös se, että sen myötä osaa paremmin arvostaa niitä hetkiä, kun pääsee hetkeksi pois arjen pyörityksestä vaikkapa lomalle tai juhliin. 

Kevät, kesä, syksy vai talvi? 
kesä! <3

Missä maissa haluaisit eniten käydä?
top10 satunnaisessa järjestyksessä ja nämä kaikki siis sellaisia, joissa en ole vielä käynyt. toki  menisin mielelläni uudestaan myös moniin niistä maista joissa olen jo käynyt!
1.peru (ja ylipäätään etelä-amerikka)
2.norja
3.intia
4.nepal
5.seyschellit
6.galapagossaaret (kuuluvat ecuadorille, kun kerran valtioita pyydettiin ja voiisn kyllä käydä tuolla mantereen puolellakin ihan mielelläni! :D)
7.thaimaa (jonne pääsen viikon päästä!)
8.kreikka (lähinnä jollakin saarella olisi kiva käydä)
9.marokko
10.kenia tai tansania

Lempiruokasi ja juomasi?
lempiruokia on monia, tykkään paljon esim. pinaattiletuista, kesäkeitosta ja tortilloista. myös maitoon tehty lohikeitto on herkkua!
lempijuoma onkin sitten vaikeempi. janojuomana paras on vesi, sit tykkään erilaisista smoothieista ja suklaapirtelöstä. alkoholijuomista lempparit on varmaan tällä hetkellä somersby-omenasiideri ja mustikkashotit. kuumista juomista lemppari on musta tee, kahvilassa tilaan usein latten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti