sunnuntai 7. lokakuuta 2012

ihania vieraita!

Ennakkovaroitus: Tämä postaus sisältää ainoastaan pari säälittävää kuvaa, koska jostain syystä en valitettavasti ottanut viikonloppuna juuri yhtään kuvia, vaikka yleensä räpsin niitä liiaksi asti. :( 

Sain perjantaina Kirkkonummelta vieraaksi rakkan siskoni Nellin ja lauantaina myös isi ja äiti tulivat perästä autolla. Perjantaina pyörittiin Nellin kanssa kaupungilla monta tuntia ja kahviteltiin Arnoldsissa, nam! Illalla mentiin teatteriin katsomaan Ihmemaa Ozia. Monialaisten opintojen äikän kurssiin kuului pakollisena käynti jossakin lasten teatterinäytöksessä ja mie valitsin nyt tuon Ozin. Esitys oli ihan hauska, eniten tykkäsin lavasteista, musiikkikohtauksista ja roolihahmoista. Aina kun käyn katsomassa teatteria, sirkusta, musikaaleja tai mitä tahansa vastaavaa, niin tulee itsellekin kauhea hinku päästä esiintymään. Olis vaan tosi hienoa, jos vois elättää itsensä esiintymällä!

Lauantaina isi ja äiti katsastivat ensimmäiseksi meidän asunnon, jota eivät olleet vielä nähneet. Sen jälkeen kahvit täällä meidän kotona ja sitten taas kaupungille pyörimään. Tällä kertaa kahvit houkutuksessa, jossa kävin itse asiassa myös Suskin kanssa torstaina. Jopas on nyt kahviteltu viime päivinä! Illalla käytiin keilaamassa Cosmicissa ja sen jälkeen syömässä Rossossa. Miun tuloksista paras oli keilaamassa 101 (dalmatialaista), mutta äiti vei muistaakseni voiton molemmissa peleissä. jotka pelattiin. Kolmannella kierroksella ehditiin heittää vain yhdet heitot jokainen ja silloin mie voitin, koska sain kaadettua kaikki! (: Rossossa söin savulohipastaa ja tykkäsin kovasti. Vierittiin mahat täynnä isin ja äidin hotellihuoneeseen ruokalevolle ja sen jälkeen tultiin Nellin kanssa tänne miun luokse nukkumaan. 

mansikka-juustokakku kahvila houkutuksessa

Tänään aamulla ennen kun ihanat vieraani suuntasivat kotimatkalle kohti Kirkkonummea, niin käväistiin vielä Prismassa, josta isi osti miulle haravan, parvekeharjan ja kolme ihanaa kanervaa tuonne meidän parvekkeelle.

takapihan syreenipuska ja uudella haravalla haravoitu lehtikasa
uudet kanervat parvekkeella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti